Здравейте колеги! Сдобих се с една 155 ца и ми трябва смукателен колектор. Ако на някой му се намира - ще почерпя!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Трябва ми "ей това" от твоето мазе.:)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Момчета днес след интервенция по бензиновата помпа прецаках нивомера.На някой,ако му се намира едно нивомерче/за отчитането на количеството на горивото/ да свирка.ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Ами аз имам работещ,но е отчупена част от пластмасата му в горната част,в резултат на което определено излизат бензинови пари от резервоара-пробвано с плюнка.Иначе се завинтва без проблем и мери горе-долу вярно.Ако ти върши работа,ти го пращам
Comment
-
Първоначално публикувано от Dimicha Покажи съобщениеАми аз имам работещ,но е отчупена част от пластмасата му в горната част,в резултат на което определено излизат бензинови пари от резервоара-пробвано с плюнка.Иначе се завинтва без проблем и мери горе-долу вярно.Ако ти върши работа,ти го пращам
ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениевиж ми предпоследното мнение в общи приказки и моят нивомер се скърши горе.Видях го,да,много са долни тея пластмаси там...
Comment
-
Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщениеНякой ако има скатана топка за скоростен лост да свирка , взех една от Венци (dani_ku4eto) и даже съм я тапицирал но се оказа че са различни размери
Търся и табло от MY95 sport или 2,0 16vLast edited by Tedo; d.m.y г., 22:35.Video meliora proboque deteriora sequor.
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеТърся решение за маркуча за картерната вентилация на 8 клапановия мотор - този от капака на главата, до утаителя - червената стрелка на картинката
Някой има ли здрав такъв или с какъв друг мога да го сменя?
Колега,аз тоя проблем го реших с маркуч,който купих за маслоустойчив,но май се оказа,че е обикновен маркуч за гореща вода.Беше 19 мм,доста мек,разпъна се без особени проблеми и заспа просто.Така карам от няколко месеца,включително и в най-големите жеги,още не е дал фира
Comment
-
И аз съм с маркуч от магазина обикновен маркуч разбира се но масло устойчив за 50 стотинки,имам още от него ако не се лъжа в мазето ако искаш да ти го пращам, аз карам с този от година и нещо, само разбира се да знаеш че доставката ще ти излезе повече от стойността на самия маркуч ако си го купиш
---------- Post added at 09:08 ---------- Previous post was at 09:04 ----------
Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщениеup
Имам 2 леви рамена от браво
Търся и табло от MY95 sport или 2,0 16v
Comment
Comment